НОВЕ МЕРЕ: КО НЕ МОРА НЕКА НЕ ДОВОДИ ДЕЦУ У ВРТИЋ, МАСКЕ ОБАВЕЗНЕ И НА ПИЈАЦИ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Услед повећаног броја заражених од вируса Ковид-19 који је последњих дана евидентан у нашој општини, као и неизбежних контакта који су остварени са оболелима што тренутну ситуацију може учинити много алармантнијом, Штаб за ванредне ситуације општине Апатин је данас одржао седницу са које је упућен апел родитељима који имају могућност да организују чување деце, да своје малишане не доводе у објекте Предшколске установе „Пчелица“ наредних 14 дана.

У складу са одлуком Републичког штаба за ванредне ситуације, сви грађани општине Апатин су у обавези да носе заштитне маске и на отвореном простору где је већа концентрација људи (пијаце, тржни центри и слично).

Штаб за ванредене ситуације је на данашњој седници налoжио Јавном комуналном предузећу „Наш дом“ Апатин да од сутра, 26. новембра 2020. године континуирано врши дезинфекцију прилаза јавним установама (Дом здравља, полиција, општинска управа, месне заједнице…).

Надлежни још једном апелују на све грађане који су позитивни на вирус Ковид 19, као и оне који су имали контакт са зараженим особама, да се стриктно придржавају мера самоизолације у трајању од 14 дана.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *