ODLIČNI REZULTATI MLADIH ATLETIČARA IZ PRIGREVICE

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

U nedelju, 14.9.2014. godine u Sremskoj Mitrovici održano je atletsko Prvenstvo Vojvodine za mlađe pionire. Na ovom najjačem pokrajinskom takmičenju za ovaj uzrast uspešno su nastupali i mladi članovi atletskog kluba Omladinac iz Prigrevice. Najzapaženije rezultate ostvario je Mirko Cvetković koji je osvojio tri medalje i to: zlatnu u skoku u dalj, srebrnu u sprintu na 60m, i bronzanu u štafeti 4x60m. Pored Mirka, štafetu Omladinca su činili još Ognjen Ostojić, Vladimir Basarić i Miloš Putnik.
Prigrevački klub je imao predstavnice i u ženskoj štafeti, a devojčice su nastupile u sastavu Milica Borojević, Pavla Mandić, Gordana Malbašić i Maja Panjković i zauzele su 5 mesto, što je kako kažu iz kluba,  dobar rezultat.
„Prezadovoljan sam i ponosan što mogu da treniram ovako talentovanu i dobru decu. Zablistali su na ovom jakom takmučenju, i nastavili putem kojim gaze njihovi malo stariji drugari iz kluba, osvajanjem medalja. Svi su bili odlični,a Mirko je posebna priča, njemu ovo takmičenje može posebno mnogo da znači jer je izvanrednim rezultatima privukao pažnju mnogih atletskih stručnjaka. Njegovi ostvareni rezultati u skoku u dalj 4,98 i u trci na 60m 7.98 su zaista za respekt i dokaz su njegovog neospornog talenta“ – rekao je trener u AK „Prigrevica“, Bojan Tomašević.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.