НАСТАВЉЕНО ПРИКУПЉАЊЕ СРЕДСТАВА ЗА ЛЕЧЕЊЕ СВЕТЛАНЕ МИРКОВИЋ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Светлана Мирковић која је оболела од карцинома je захваљујући људима великог срца који су учествовали у хуманитарним акцијама, успела да оде на неопходне терапије. Ова Апатинка је на клиници у Бечу примила четири терапије на које је организам добро реаговао, али према речима Светланиног супруга Тибора Таборошија, за њен опоравак су потребне још две терапије и неопходно је прикупити још 12 хиљада евра.

-Светлана је примила четири терапије које су јој преписане и њено стање иде на боље, али су доктори рекли да треба да прими још две, па смо из тог разлога поново почели да прикупљамо средства. За пету терапију новац је прикупљен и ако све буде у реду, Светлана ће је добити 26. јануара. У принципу, фали нам још око 12 хиљада евра, а новац би требало да буде прикупљен најкасније до 10. фебруара 2021. године, што је крајњи рок да ова свота буде уплаћена на рачун клинике у Бечу, рекао је Табороши.

Сви који желе да помогну у лечењу Светлане Мирковић то могу учинити слањем СМС поруке са бројем 788 на 3030 или уплатом на динарски рачун: 160-6000000043015-14.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *