НА АПАТИНСКОЈ ПЛАЖИ ПОСТАВЉЕН МОБИЛИЈАР, КОРИШЋЕЊЕ ЛЕЖАЉКИ БЕСПЛАТНО

APATIN DRUŠTVO VESTI

На градској плажи код ресторана “Плава Ружа” у Апатину постављен је мобилијар, па је ово купалиште засијало пуним сјајем. Према речима Љиљане Крец, директорке Јавног предузећа за управљање путничким пристаништем и марином, постављени су сунцобрани и лежаљке, које ће ове године бити бесплатне за купаче.

-Велико нам је задовољство што ове године поново можемо да поставимо мобилијар на плажу, јер на жалост, прошле године због епидемије Ковида-19 то није било могуће. Чекали смо да Дунав довољно опадне, како би могли да монтирамо мобилијар на плажу, тако да су сада постављени сунцобрани и лежаљке које ће ове године бити бесплатне за грађане. Лежаљке ће се свако јутро постављати поред сунцобрана, купачи ће бесплатно моћи да их користе читавог дана, а увече ће се скупљати и спремати за коришћење наредног дана. Овом приликом бих замолила све грађане да се савесно понашају према лежаљкама и да их чувају као да су њихова приватна својина, како би их користили и наредних година, рекла је Љиљана Крец.

Она је додала да бродић “Апатинка” ради, па сви који желе могу да крстаре “Горњим подунављем” и нагласила да ће током “Апатинских рибарских вечери” бити организоване и додатне туре.

-Бродић “Апатинка” ради пуном паром још од маја месеца, а током “Рибарских вечери” ћемо организовати и додатне вожње. Почев од четвртка, 22. јула бродић ће сваког дана са апатинске Марине испловљавати у поподневним сатима, а вожње ће трајати сат или сат и по времена. Цена карте ће бити 300 динара, а додатне информације могу се пронаћи на Фејсбук страници и званичном сајту предузећа Марина. Желим да нагласим да се вожње бродићем организују сваке суботе, а имамо и свакодневне вожње по захтевима група који желе да виде Апатин са воде. Када је у питању смештај, можемо да кажемо да смо задовољни. Није то као ранијих година, али долази све више туриста и полако нам се враћају страни туристи што нас посебно радује, закључила је Љиљана Крец.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *