ЧЛАНОВИ АК АПАТИН ПОНОВО УСПЕШНИ – ПОБЕДА ЂУРЕ БОРБЕЉА НА УЛИЧНОЈ ТРЦИ У ПАНЧЕВУ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Чланови Атлетског клуба Апатин настављају са одличним наступила, и претходног викенда имали су успешне наступе на уличној трци у Панчеву, трци у Коњицу (Босна и Херцеговина) и Плитвичком маратону.

Велики број чланова Атлетског клуба Апатин учествовао је на 1. Вајферт уличној трци која је одржана у Панчеву у којој је на деоницама од 4 и 10 километара, учествовало преко 300 учесника из 12 земаља. У трци на 4 километара убедљиву победу са одличним резултатом остварио је Ђуро Борбељ, у истој трци сјајно 4. место заузео је Александар Стајић, Немања Ђурић је заузео 11. место, одличан наступ имао је и Мирослав Пешић. У трци на 10 километара лични рекорд је оборио Милан Маринковић са освојеним 11. местом у конкуренцији 211 тркача.

У Коњицу (Босна и Херцеговина) одржана је трка 3. Коњички ноћни ценер у којем је успешан наступ имало четворо чланова АК Апатин. Жива Вијоглавин и и Маријана Мијатовић у микс штафетној трци у конкуренцији 43 екипе освојили су 9. место, у трци на 10 километара Милица Марковић заузела је 2. место у старосној категорији, у истој трци успешан наступ имао је Игор Бакош где је наступило 345 такмичара.

На Плитвицама је одржан међународни 36. Плитвички маратон где је одличан наступ имао Предраг Вејин који је маратонску стазу од 42 километра и 195 метара са великом висинском разликом савладао за 3 сата и 43 минута и у својој старосној категорији освојио 4. место.

Наредног викенда чланови АК Апатин наступиће у великом броју на уличној трци у Бечеју, која се одржава у суботу 10. јула.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *