МИЛИЦА ЗАНЗЕ И МИЛОШ ДРЕКОВИЋ УЧЕСТВУЈУ У ВЕЛИКОМ МЕЂУНАРОДНОМ ФИНАЛУ ИГАРА МЛАДИХ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

У Сплиту ће се од 18. до 22. августа, одржати велико међународно суперфинале спортских игара младих, у којем ће се такмичити најуспешнији на националним такмичењима у Србији, Хрватској и Босни и Херцеговини, у више спортских дисциплина.

На овом изузетно јаком такмичењу Општину Апатин и Атлетски клуб Апатин представљаће два млада атлетичара, полазника бесплатне школе атлетике АK Апатин, Милица Занзе и Милош Дрековић. Они ће наступиити у тркама на 60 метара, у својим такмичарским категоријама. Пулени тренера Бојана Томашевића, пласман на велико финале обезбедили су остваривањем одличних резултата на регионалном такмичењу које је одржано у Новом Саду, у мају месецу ове године.

dav

Пут Сплита млади апатински атлетичари крећу сутра, 16. августа у пратњи родитеља, и у друштву осталих младих спортиста из Србије који су изборили пласман на финале спортских игара младих. Такмичења ће бити одржана 20. и 21. августа, а свечана церемонија затварања манифестације биће одржана на Сплитској Риви.

Учешће на такмичењу је велика част за младе апатинске атлетичаре, и ово је својеврсна награда за уложени труд и сва досадашња остварења ових изузетно младих и талентованих спортиста. Из Атлетског клуба Апатин очекују да ће млади апатинци у Сплиту дати свој максимум и достојно представљати Републику Србију, Општину Апатин и свој клуб.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.