LIDER PRVENSTVA PORAŽEN U APATINU

APATIN RUKOMET SPORT VESTI

Rukometaši Apatina su savladali ekipu Banatski Karlovac sa 29:25 (15:12). A narednog vikenda gostuju u Futogu kod ekipe Metalac i još jedna pobeda bi bila odličan uvod pred meč polufinala kupa Vojvodine.

Nakon lošeg starta sezone, rukometaši su konačno ušli u ritam i vezali tri pobede. U Apatin je prethodnog vikend doputovao lider Prve lige grupe Sever koji je važio za favroita pred početak meča, ali ono što smo videli na terenu je bila bleda slika ekipe iz Banata. Od početka utakmice jakom odbranom domaćini su napravili prednost koju su čuvali do odlaska na odmor.

Drugi deo meča donosi još jači tempo plavo-belih pa je prednost u pojedinim momentima meča iznosili i 6 pogodaka u korist domaćeg tima. Bez rezultatske neizvestnosti apatinci privode meč kraju i upisuju nova dva boda i nastavljaju dobru seriju koju su započeli u novembru mesecu.

Najefikasniji u redovima Apatina bili su Beslać i Krec sa po 8 postignutih pogodaka. Pred meč sa Metalcem raduje forma apatinaca, ali ne i povreda kapitena koji će zbog povrede ligamenata kolena propusiti meč sa Futožanima kao i meč polufinala kupa Vojvodine protiv Jedinstva iz Novog Bečeja.