DA LI SU RAČUNI ZA STRUJU ISPRAVNI? APATINCI U NEDOUMICI

APATIN DRUŠTVO VESTI

Apatinci su zbunjeni iznosom decembarskih računa za struju, što zbog visine istih što zbog priče koja se vrti prethodnih dana putem medija. Evidentno je da je došlo do greške, jer je tim povodom smenjeno čak osam rukovodilaca u EPS-u, a i računi su „papreni“.

Kako saznajemo potrošač električne energije koji misli da je oštećen trebalo bi da podnese reklamaciju na račun, isto tako se tvrdi da će svi koji su decembarskim računom zakinuti biti i obeštećeni.

Ukoliko sumnjate u ispravnost prispelog računa, najbolje je podneti prigovor na šalterima Javnog Preduzeća EPS-a u elektrodistribucijama na adresi koja se nalaze na računu ili pisanim putem.

U EPS-u kažu da sve podatke u vezi reklamacije potrošači mogu pronaći upravo na računu.-Na svakom računu piše i broj telefona na koji građani, u zavisnosti od mesta stanovanja, mogu da se jave u vezi sa pitanjima koja ih interesuju, poručuju iz EPS-a.

Nadajmo se da je cifra koju je većina naših sugrađana ugledala na računima pristiglim za decembar mesec samo loš san koji se više nikad neće ponoviti. I da će greška, ukoliko je ima, biti i ispravljena.