KОНЦЕРТ И ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА УДРУЖЕЊА “МАЛИ ПРИНЦ”

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

У организацији Удружења доброчинитеља “Мали Принц” из Апатина, вечерас је “Центру културе ПИK” одржан хуманитарни концерт и продајна изложба под називом “Претпразнична бајка”. Хуманитарни концерт окупио је бројну публику која је уживала у репертоару и популарним нумерама у интерпретацији деце из припремне предшколске групе васпитачица Браниславе Пемац и Зоране Павићевић, члана “Малог Принца” Андреја Вукше, као и музичара Снежане Регоде, Душана Kљајића, Хане Томпа, Ене Ђорђевић и других.

Посетиоци су, на мини продајној изложби имали прилику да погледају и купе радове чланова Удружења “Мали Принц”, деце из ПУ “Пчелица”, ОШ “Жарко Зрењанин”, као и корисника Дневног боравка за особе са инвалидитетом и интелектуалним потешкоћама, настале на креативним радионицама и на тај начин донирају средства за опремање просторијa удружења, дневног центра за децу и омладину са посебним потребама.
Александра Марић, председница удружења доброчинитеља “Мали Принц” није крила задовољство због великог одазива публике као и подршке коју Апатинци свакодневно пружају удружењу.

Заиста сам одушевљена одазивом наших суграђана и њиховом позитивном реакцијом. У протекла два месеца, од како је удружење кренуло са радом број чланова се свакодневно увећава, а активности проширују. Истакла бих одличну сарадњу са Центром за социјални ради као и са локалном самоуправом која нам је уступила на коришћење објекат на Дунаву који тренутно реновирамо и за који се вечерас прикупљају средства, објашњава председница Марић.

Подсећамо, Удружење доброчинитеља „Мали Принц“ настало је 5. октобра 2021. године, као невладино, добровољно, непрофитно удружење грађана, с циљем подршке оболелој деци, особама са инвалидитетом, ретким болестима, те социјално угроженим категоријама, као и ради унапређења права и положаја особа са инвалидитетом и подршке њиховим породицама. Kако би у будућности реализовали своје планове и циљеве, неопходна им је подршка целе локалне заједнице.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.