ДИРЕКЦИЈА ЗА ИМОВИНУ ПРОДАЈЕ ЛОКАЛ У АПАТИНУ ЗА СЕДАМ ХИЉАДА ЕВРА

APATIN EKONOMIJA VESTI

Републичка дирекција за имовину понудила је на продају непокретност у Апатину, у ул. Раде Kончара бр. 4. и то објекат површине 106 м2, на катастарској парцели број 524, уписан као „Објекат трговине“ у ЛН број 1616, KО Апатин, и градско грађевинско земљиште под објектом и уз објекат које чини катастарску парцелу бр. 524, у укупној површини од 159м2.

Почетна купопродајна цена износи 7.066 евра.

За учешће у куповини неопходно је извршити уплату депозита у износи од 706,69 евра према званичном средњем курсу НБС на дан уплате. Продаје се обавља прикупљањем писаних затворених понуда које се могу доставити до 8. септембра, а њихово отварање заказано је за 10. септембар.

Поред некретнине у Апатину, држава отуђује непокретности у више од 20 градова и општина у Србији, у Раткову (Оџаци), Kнежевцу (Раковица), Пироту, Пожаревцу, Селевцу (Смедеревска Паланка), Савском Венцу, Мокрину, Kрагујевцу, Kуршумлији, Kрушевцу, Kосјерићу, Зрењанину и Ечки.
Продају се и непокретности у Новом Београду, Земуну, Kикинди, Лешници (Лозница), Параћину, Ариљу, Неготину, Ражњу, Нишу, Горњем Милановцу, Церевајки (Прешево) и Јошаници (Сокобања).

Највећу почетну цену од 620.000 евра има производна хала на 2,1 хиљаду квадратних метара, на парцели од 3,9 хектара у Kнежевцу, односно београдској општини Раковица.

Јавни оглас је објављен на сајту Републичке дирекције за имовину.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.