ДЕФИЛЕ БАЈКЕРА УЛИЦАМА АПАТИНА

APATIN SOMBOR VESTI ZANIMLJIVOSTI

Традиоционални дефиле бајкера улицама Апатина у организацији Мото клуба “Пантер” ове године окупио око 1000 учесникa.

Мото клуб „Пантер“, у сарадњи са општином Апатин и Туристичком организацијом 14. пут заредом одржава мотосусрет код Беле Лозе у којем су се бајкери из целе Европе још јуче окупили.

– И ове године са нама су наши пријатељи из целе Србије, из Словеније, Хрватске, Словачке, можемо рећи да имамо моторе из целе Европе, каже Срето Дејановић, председник МK „Пантер“.

Током дефилеа, окупио се велики број наших суграђана, а бајкери су на двоточкашима направили круг кроз град, заустављајући се на кратко на тргу Никола Тесла, а затим се поново вратили на старт – у мото камп, где их очекује богат забавни програм. Према распореду, дуж пута руте, Апатинци су спремили камере, мобилне телефоне и фотоапарате и уживали у колони која је протутњала.

Бајкере је на Тргу дочекао и поздравио Немања Јовић, директор Туристичке организације Апатин и пожелео им пријатан боравак у нашем граду.

– Желимо вам да се у нашем граду пријатно осећате, да се лепо проведете и пожелите да нам дођете и следеће године, поручио је бајкерима, Јовић.

Вечерас на мотосусрету наступају бендови „Фауст“ из Суботице, „Крвава Мери“ из Апатина, „Трилоџи“ из Сомбора и „Дуо Трио Кватро“ из Крагујевца.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *