АПАТИНСКИ ФУДБАЛ: САМО ПРИГРЕВЧАНИ ДОМАЋИНИ

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Овог викенда ће бити одиграно 12. коло Војвођанске фудбалске лиге север у оквиру којег ће лидер првенства, пригревачко “Братство” сутра, 29. октобра 2022. године на свом терену угостити “Војводину из Бачког Градишта која је четрнаестопласирани тим лиге. Дан касније, 30. октобра у Змајеву ће бити одигран дерби зачеља Војвођанског севера у којем ће последњепласирани “Обилић” који има шест бодова, доочекати апатинску “Младост” која је са бодом више од њих претпоследња на табели.

У Међуопштинској лиги први разред, свилојевачки “Тереквеш” ће сутра, 29. октобра на игралишту у Купусини одиграти утакмицу 12. кола против формалног домаћина, сомборског “Радничког”. Свилојевчани су до сада сакупили девет бодова и тренутно су десети на табели, док “Раднички” са шест бодова држи дванаесту позицију која гарантује опстанак у лиги.

Оба представника општине Апатин у Међуопштинској лиги други разред ће у недељу, 30. октобра гостовати. Сонћански динамо ће на стадиону крај канала у Сомбору играти против “ПИК-а”, док ће “Јединство” са Рибарева одмерити снагу са имењаком у Светозару Милетићу.

Све утакмице почињу у 13,30 часова.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *