ВАТРА – НОВИ СПОТ ПРЉАВОГ РОМЕА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Бенд Прљави Ромео следеће године слави важан јубилеј, петнаест година непрекидног рада. Тим поводом планирају и већ припремају излазак трећег албума.

Апатински музичари током деценије и по рада остварили су бројне контакте са познатијим музичарима и бендовима и освојили публику. Упорним радом, наступима широм земље и позитивним ставом према „хлебу са пет кора“ остварили су добра пријатељства и заслужили поштовање колега. Из једне такве сарадње родила се идеја, која ће посебно обележити нови албум и важан датум „Ромеа“, да обраде песму Ватра легендарне групе Фауст са истоименог албума из 1996. године.

-Захваљујући певачу групе Фауст Тибору Циндрићу, дошли смо на идеју да обрадимо две њихове песме. У наредном периоду ћемо објавити и другу, а затим и једну нашу песму где ће нам гостовати Тибор, тако да ћемо направити једну лепу причу коју ћемо уоквирити трећим албумом, изјавио је Срђан Рађеновић.

Ромеовци су завршили и објавили спот „Ватра“ за који је видео, тј. комплетну продукцију урадио млади уметник Филип Љубојевић.

-Иако му је то био први пут да тако нешто ради, одрадио је посао за десетку и ми смо презадовољни. Захваљујемо се Данијели Обрадовић, директорици Општинског културног центра Апатин, као и Милораду Басти, музичком уреднику ове установе, који су нам били од огромне помоћи око снимања и организације, додао је Рађеновић.

На трећем албуму Прљавог Ромеа биће 10 песама, а планирају га издати за београдску издавачку кућу „РнР рекордс“.

Спот за песму Ватра можете погледати ОВДЕ.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *