30 SPORTSKIH ORGANIZACIJA PREDALO PROJEKTE SPORTSKOM SAVEZU

APATIN SPORT VESTI

U sredu 24. januara zatvoren je konkurs Sportskog Saveza opštine Apatin za sufinasiranje projekata sportskih organizacija i klubova dok će odluka nakon bodovanja biti doneta u narednih 10 dana. Prema rečima Slobodana Bačića ove godine prijavilo se 30 sportskih organizacija što je za dve više nego prethodne godine, a budžet koji će upravni odbor raspodeliti je oko 10 miliona dinara.

-Na javni konkurs prijavilo se 30 sportskih organizacija, a konkurs je zatvoren pre nekoliko dana. U toku naredne nedelje će upravni odbor doneti konačnu odluku i nakon toga očekujemo i odobravanje sredstava. Ukupan iznos sredstava za klubove je 10 miliona dinara i mislim da će sve, kao i prosle godine, proći u najboljem redu i da će svi klubovi biti zadovoljni i imati dovoljno sredstava za funkcionisanje. – izjavio je Slobodan Bačić.

-U narednom periodu raspisaćemo i konkurs za dodelu sportskih stipendija nadarenim i talentovanim sportistima iz apatinske opštine kao što je to bio slučaj i prethodne godine.- dodao je Bačić.

FONO Slobodan Bačić

Bačić je na kraju razogovora iskoristio priliku i pozvao sve građane i ljubitelje sporta da 2. februara 2018. godine od 18 sati dođu u Dom kulture u Apatinu kako bi prisustvovali ceremoniji dodele nagrada najboljima u oblsti sporta za 2017. godinu.