Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » ИНТЕРКУЛТУРАЛНО ПОЗОРИШТЕ РУРАЛНЕ БАЧКЕ
ИНТЕРКУЛТУРАЛНО ПОЗОРИШТЕ РУРАЛНЕ БАЧКЕ

ИНТЕРКУЛТУРАЛНО ПОЗОРИШТЕ РУРАЛНЕ БАЧКЕ

Центар за кулутуру и образовање Сонта је почео са реализацијом пројекта „Интеркултурално позориште руралне Бачке“. Ово је прилика за све младе из Западнобачког округа (од 13 до 30 година) да се пријаве и учествују у активностима.

Предвиђено је да у пројекту учествује 16 младих (из општина Апатин, Сомбор, Кула и Оџаџи) који ће најпре проћи две тродневне обуке, односно радионице, које ће се одржати у Вили Кронић у Сомбору, након чега ће креирати позоришне перформансе на тему интеркултуралности и играти их у позориштима. Први модул тренинга, односно радионица, ће бити од 28. до 30. септембра, а други од 12. до 14. октобра.

Више информација може се наћи на овом ЛИНКУ (кликни), односно на сајту www.cekos.org.rs, где се налази и онлајн формулар за пријављивање који треба попунити најкасније до 20. септембра.

Сви трошкови, укључујући смештај, оброке и освежење, путне трошкове, поклон пакете, ангажман стручних лица и радни материјал су обезбеђени за све одабране учеснике/це.

Пројекат се реализује уз финансијску подршку Европске омладинске фондације Савета Европе.

Autor: Čedomir Milojević

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top