Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » ДРУГИ “DEER & BEER” ФЕСТИВАЛ ОПРАВДАО ОЧЕКИВАЊА, РОБЕРТ ХАМ СКУВАО НАЈБОЉИ ПАПРИКАШ
ДРУГИ “DEER & BEER” ФЕСТИВАЛ ОПРАВДАО ОЧЕКИВАЊА, РОБЕРТ ХАМ СКУВАО НАЈБОЉИ ПАПРИКАШ

ДРУГИ “DEER & BEER” ФЕСТИВАЛ ОПРАВДАО ОЧЕКИВАЊА, РОБЕРТ ХАМ СКУВАО НАЈБОЉИ ПАПРИКАШ

У петак је на простору код ресторана “Плава ружа” одржан други “Deer & Beer” фестивал у организацији Туристичке организације Апатин. Ове године је ова манифестација поред забавног дела садржала и такмичарски у којем су се бројни тимови надметали у кувању паприкаша од дивљачи.

Најбољи паприкаш скувао је Роберт Хам, друго место припало је Алфреду Хорвату, док је по оцени стручног жирија треће место припало Луки Рајачићу.

Забавни програм је почео од 21 сат наступом групе “Fish vibe” , а сат ипо након тога публику је забављала гупа “Van Gogh”. Од један сат након поноћи они најупорнији могли су да уживају уз звуке електронске музике.

По реакцијама публике и оценама организатора овогодишњи фестивал је био и више него успешан, а како је кренуло врло лако може да прерасте у једну лепу традицију.

Autor: Čedomir Milojević

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top