VULETIĆEVA I DALJE U TRCI ZA PRVAKINJU SRBIJE

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

U kuglani novosadskog „Spens“- a je održan prvi nastup pojedinačnog prvenstva Srbije u kuglanju za žene. Iz Ženskog Kuglaško kluba „Apatin“ su nastupile Milana Vuletić i Nataša Nađ, a Vuletićeva je izborila poziciju da se u drugom nastupu bori za najviši plasman. Ona je sa oborenih 571 čunjem osvojila treće mesto, koliko ima i drugoplasirana Angela Zolnai iz Vojvodine.

Ovim rezultatom Milana Vuletić se našla u grupi 16 kuglašica koje su stekle pravo drugog nastupa. Nataša Nađ je bila 19. Sa 514 čunjeva, i samo 7 čunjeva je nedostajalo da se nađe u „Top 16“.

Ovi rezultati su potvrda dobre forme kuglašica Apatina pred prolećni deo sezone s obzirom da je pre nedelju dana Nataša Lemić u paru sa Predragom Majstorovićem osvojila bronzu na držanom prvenstvu.

Muškarci su kuglali u SC „Voždovac“, a član KK Apatin Đorđe Jovanić se plasirao u završnicu osvojenim 15. mestom sa 585 čunjeva. Među 16 najboljih je i mladi Apatinac u dresu „Crvene zvezde“ Nemanja Balać koji je bio deveti. Ispod crte je ostao Milan Štulić sa 570 čunjeva.