VRBAŠANI POBEDNICI 9. MEMORIJALA NEMANJA STAMBOLIJA

APATIN RUKOMET SPORT VESTI

U subotu je u Apatinu održan 9. rukometni memorijal Nemanja Stambolija na kojem je Rukometni klub Vrbas uspeo da odbrani titulu osvojenu prošle godine. U prvom meču sastali su se domaćin RK Apatin i gosti iz Vrbasa, a Vrbašani su posle duge i neizvesne borbe uspeli da ostvare pobedu rezultatom 20:18. Da su apatinci imali više koncentracije u realizaciji, rezultat je mogao da bude i obrnut.

Drugi polufinalni duel dobili su igrači Rukometnog kluba Lavovi iz Bačke Palanke koji su bili bolji od RK Crvenka sa 21:16. Palančani predvođeni nekadašnjim reprezentativcem Srbije, Draganom Sudžumom brzo su dolazili do gol prilika koje su sa lakoćom realizovali, dok su Crvenčani odigrali skromnu partiju pa je pobednik bio poznat već nakon prvog poluvremena.

U utakmici za treće mesto Apatin je savladao Crvenku sa 20:19, a u finalu je Vrbas lakše nego što se očekivalo savladao Lavove sa 24:19.

Kapitenu Vrbasa, Petru Đukiću, pehar je uručila Nemanjina sestra Nina Stambolija.

memorijal nemanja stambolija (1) memorijal nemanja stambolija (2) memorijal nemanja stambolija (3) memorijal nemanja stambolija (4) memorijal nemanja stambolija (6) memorijal nemanja stambolija (7) memorijal nemanja stambolija (8) memorijal nemanja stambolija (9) memorijal nemanja stambolija (10)