МУП: ЗДРАВСТВЕНО СТАЊЕ ПОЛИЦАЈАЦА СА ГРАНИЧНОГ ПРЕЛАЗА БЕЗДАН ДОБРО И ВРАТИЛИ СУ СЕ РЕДОВНИМ АКТИВНОСТИМА

APATIN HRONIKA VESTI

Министарство унутрашњих послова је данас издало саопштење у којем наводи да је здравствено стање полицајаца који су 4. и 5. марта 2023. године на Граничном прелазу Бездан поступали у случају откривања предмета који је изазвао активирање уређаја за детекцију радијације добро и они су се вратили редовним активностима. Саопштење преносимо у целости:

Поводом злонамерних текстова и непроверених информација које су се појавиле у јавности у вези са здравственим стањем полицијских службеника, који су 4. и 5. марта 2023. године на Граничном прелазу Бездан поступали у случају откривања предмета који је изазвао активирање уређаја за детекцију радијације, Министарство унутрашњих послова обавештава да им је у Сомбору урађена анализа крви, а у Институту за медицину рада у Београду превентивни прегледи. Сви налази су показали да је здравствено стање полицајаца добро и оно ће се и даље пратити.

Након ове стандардне процедуре, као и анализе сваког сегмента догађаја, полицијски службеници су се вратили редовним активностима.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *