ВОЗИО 205 НА САТ, ПРЕСРЕТАЧ KОД СВИЛОЈЕВА ЗАУСТАВИО АПАТИНЦА ЗБОГ НАСИЛНИЧKЕ ВОЖЊЕ

APATIN HRONIKA SOMBOR SRBIJA VESTI

Припадници Министарства унутрашњих послова, Управе саобраћајне полиције, на државном путу између Свилојева и Апатина такозваним „пресретачем“ зауставили су двадесетосмогодишњег возача „БМW“ из Апатина због насилничке вожње који је возио брзином 205 километра на час. Возач је након задржавања у полицијској станици изведен пред судију сомборског Прекршајног суда.

Против њега ће бити поднета прекршајна пријава, а предвиђена казна за овај прекршај је од 30 до 60 дана затвора и новчана казна у износу од 100.000 до 120.000 динара, 15 казнених поена и најмање 9 месеци забране управљања возилом.
Kако је за Дунав речено, један од основних разлога увођење пресретача на територију ЗБО је алармантна ситуација у саобраћају, вишеструко увећан број саобраћајних прекршаја са насилничком вожњом и повећан број настрадалих, углавном младих особа. Збод свега наведеног на путевима Западнобачког округа и данас крстаре необележени “пресретачи”, а само у апатинској општини ангажована су возила, марке “БМW” и “Шкода”, који ће како је речено до даљњег овде и остати.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *