Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » VOZAČ GRADSKOG AUTOBUSA U SARAJEVU MAJKU SA BOLESNIM DETETOM ODVEZAO U HITNU POMOĆ ZAJEDNO SA PUTNICIMA
VOZAČ GRADSKOG AUTOBUSA U SARAJEVU MAJKU SA BOLESNIM DETETOM ODVEZAO U HITNU POMOĆ ZAJEDNO SA PUTNICIMA

VOZAČ GRADSKOG AUTOBUSA U SARAJEVU MAJKU SA BOLESNIM DETETOM ODVEZAO U HITNU POMOĆ ZAJEDNO SA PUTNICIMA

Naime, vozač Bećirević koji je vozio na liniji Rajlovac – Železnička stanica u momentu dok se autobus nalazio na okretnici Rajlovac uočio je ženu koja je u naručju držala bolesno dete i devojčicu koja je stajala pored nje, vidno uznemirene i uplašene.

Na pitanje da li može pomoći, odgovorila je da čeka nekoga od članova svoje porodice kako bi odvezao dete do Hitne pomoći, ali se isti nije pojavio. S obzirom da se radilo o bolesnom detetu kojem je trebala hitna lekarska pomoć Bećirević je pozvao Hitnu pomoć ali su mu kazali da trenutno nemaju niti jedno vozilo koje bi poslali na lice mesta. Bez puno razmišljanja, nakon što je obavestio dispečera, prevezao je majku sa detetom do Hitne pomoći te pozvao lekare da preuzmu bolesno dete.

Ovakav gest vozača, putnici koji su se nalazili u autobusu svesrdno su podržali uz komentar da ovaj i slične primere trebamo svi slediti.

klix.ba

Autor: Radio Dunav

Radio Dunav Apatin 98.7 Mhz

Comments are closed.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top