VOJISLAV ŠEŠELJ DOLAZI U APATIN

APATIN POLITIKA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI

Perica Popić, potpredsednik opštinskog odbora SRS-a i predsednik Saveta za informisanje, održao je danas konferenciju za novinare u prostorijama ove stranke, povodom predstojećih izbora i dolaska predsednika ove stranke, Vojislava Šešelja u Apatin.Konferenciji je prisustvovao i Aleksandar Smiljanić, predsednik Saveta za omladinu ovog opštinskog odbora.

U svom obraćanju novinarima, Popić je izneo analizu aktuelne situacije u Republici Srbiji i istakao da je život građana teži nego ikad.
-Mi živimo od obećanja, od praznih priča. Obećanja: da će nam povećati plate i penzije koje su još juče umanjili za 10% . Građani Srbije žive bednije nego ikad, a to se vidi na svakom koraku i sve ove priče o boljitku u 2013, 2014 i 2015 to su prazne priče-, rekao je Popić.

Nadalje, Popić je obavestio novinare o najnovijim rezultatima istraživanja, po kojima SRS ima između 15 i 20 % podrške biračkog tela.
-To su podaci koji su rađeni širom Republike Srbije i koje nigde ne možete čuti ili ih pročitati u bilo kom mediju- rekao je predsednik saveta za informisanje.

U svom daljem obraćanju novinarima, Popić je izrazio želju da se u susret nadolazećim izborima organizuju tribine i javne debate u kojima bi učesnici govorili o “kupovini glasova“.
-Neka bude transparentno i javno. Desile su se mnoge ružne stvari, naročito za vreme ponovljenih pokrajinskih većinskih izbora kad je umalo došlo do krvoprolića da nije bilo zdravog razuma i uspešne procene situacije ljudi iz SRS-a. Treba da se stvori zdrava atmosfera pred izbore, gde neće biti svađe. Ponudimo građanima konkretne programe, ideje i kadrove, a ne kupljene glasove, dodaje Popić.

Na kraju pres konferencije , Perica Popić je u okviru predizbornih aktivnosti najavio dolazak Vojislava Šešelja u Apatin.
-Čast nam je da najavimo da će našu opštinu 26.10.2015 posetiti profesor doktor Vojislav Šešelj. Dugo smo čekali na njegov dolazak iz razloga što su druge opštine imale veći prioritet. Pripremamo doček i posetu Vojislava Šešelja veoma ozbiljno jer će ona biti veoma sadržajna, rekao je Popić i dodao da SRS izlazi samostalno na izbore te da pored kandidata za poslanike ova stranka razmišlja o onom za mesto gradonačelnika.