PREPOZNAJETE LI OSOBU SA SNIMKA?

APATIN HRONIKA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Imate li bilo kakvu informaciju o identitetu osobe sa snimka, javite našoj redakciji.

https://youtu.be/EX5uPdpMyQE

Za sada nepoznata osoba, koja se lažno predstavlja kao ovlašćeno lice pojedinih apatinskih preduzeća (poznata redakciji) prošle je nedelje krivotvoreći potpise koristio usluge ugostiteljskih objekata na teritoriji Apatina.

U slučaju prevare koju je izveo u jednom od restorana u Apatinu, počinilac je prethodno pozvao ovaj ugostiteljski objekat predstavljajući se kao zaposleni u preduzeću koje koristi usluge ovog restorana te najavio dolazak poslovnog partnera na ručak.

-Primili smo poziv nekih pola sata ranije, sa druge strane se muška osoba predstavila kao zaposleni u firmi koja često koristi naše usluge.Zamolio je šefa da poslužimo njihovog poslovnog partnera kojeg će navodno poslati-, kaže dežurni konobar koji je tog dana poslužio prevaranta.

-Nakon što je stigao u restoran, odmah je upitao da li ima dogovoren ručak na račun tog preduzeća.Rekli smo mu da smo primili poziv, nakon čega je i poslužen, kažu u restoranu.

Nakon čorbi, pečenja, slatkiša i pića, nepoznati počinilac je potpisao račun i napustio objekata.Prevara je otkrivena tek nakon nekoliko dana kada je iz preduzeća na koje je glasio račun stigla reklamacija.

Kako bi otkrili identitet počinioca i sprečili ga da ubuduće čini ovakve prevare ,molimo vas za pomoć.

https://www.youtube.com/watch?v=IbD_EB-nS6c

“Molimo građane, ako imaju saznanja o identitetu osobe sa snimka, odnosno raspolažu informacijama o počinitelju ove prevare , da o tome obaveste našu redakciju, lično ili pozivom na telefon 025/778-832, odnosno na e-mail redakcija@radiodunav.com”