ODBOJKAŠICE DRUGE NA TURNIRU U ODŽACIMA

ODBOJKA SPORT

U subotu, 19. septembra, u dvorani SPC Odžaci na dva odbojkaška terena u okviru priprema za novu takmičarsku sezonu 2015/2016 održan je turnir u konkurenciji seniorki. Na turniru je učestvovalo više od 100 igračica iz šest klubova Zapadnobačkog okruga.
Teren broj jedan bio je rezervisan za ekipe koje se takmiče u Prvoj Vojvođanskoj ligi, OK CVS Sombor, OK Apatin i OK Gox-in Odžaci. Prvo mesto osvojili su domaćini, drugo mesto pripalo je ekipi Apatina, a treće mesto ekipi iz Sombora.
Na terenu broj dva igrale su ekipe koje se takmiče u Drugoj Vojvođanskoj ligi, OK Sombor, OK Boom Volley iz Prigrevice i OK Gox-in II Odžaci. Sve tri ekipe su imale po jednu pobedu i jedan poraz.

S obzirom da je turnir bio u okviru pripremnog perioda, treneri su uigravali i isprobavali razne kombinacije, pa su samim tim dali šansu svim igračicama. Publika je mogla da uživa u kvalitetnoj odbojci punih pet časova koliko je trajao turnir.

Jesenji deo prvenstva u svim odbojkaškim ligama počinje 17-18 oktobra, a do tada oba ženska kluba iz naše opštine odigraće još par kontrolnih utakmica kako bi odbojkašice ušle u sezonu što spremnije.