ВЕЛИКО ПРИЗНАЊЕ ЗА УЧЕНИКА АПАТИНСКЕ ГИМНАЗИЈЕ АЛЕКСАНДРА ОБРАДОВИЋА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Велико признање додељено је ученику првог разреда Гимназије и стручне школе “Никола тесла” у ​​Апатину, Александру Обрадовићу!

Ова талентована млада уметничка душа, која такође изванредно успева у спортским подухватима, има све разлоге за славље.

Александар је изабран међу само десет ученика из целе Србије који ће имати привилегију да учествује на престижној ликовној колонији, Вуков сабор, који ће се одржати у Тршићу. Ова колонија окупља најталентованије младе уметнике и представља праву платформу за размену идеја, стварање и инспирацију.

У конкуренцији која је обухватила и ученике из уметничких школа широм земље, Александар је издвојен као један од најперспективнијих младих уметника. Његов изузетан таленат, вештина и креативност били су пресудни фактори за његову селекцију.

Ова сјајна вест доноси велику радост Александру, његовој породици, пријатељима и Апатину. Његово учешће на Вуковом сабору представља велику част за школу и град, истовремено отвара и нове могућности за његов даљи уметнички развој.

Честитамо Александру на овом изузетном достигнућу! Његова посвећеност уметности, као и његова свестраност, су инспирација за све младе људе који теже остварењу својих снова. Верујемо да ће му његов таленат донети нова признања на овој ликовној колонији и у свим будућим подухватима.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *