ГИМНАЗИЈАЛКА НЕВЕНА СТОЈАНОВИЋ ОСВОЈИЛА ТРЕЋЕ МЕСТО НА СУСРЕТУ ДОМОВА РС

APATIN DRUŠTVO VESTI

Ученица првог разреда Гимназије и стручне школе “Никола Тесла”, Невена Стојановић, постигла је изузетан успех на XXV сусрету омладине домова ученика средњих школа Републике Србије у музичко-сценском стваралаштву. Сусрет је одржан од 12. до 14. маја у Дому ученика “Милутин Миланковић” у Београду, где су се такмичили ученици из различитих региона.

Невена, која је смештена у Дому ученика Техничке школе Апатин, представљала је регион Војводине у категорији поетско-сценског приказа. Наставна уметност „Под истим звездом“, која је базирана на стиховима Виславе Шимборске.

Њен наступ је оценио жири који су чинили познати глумац Денис Мурић и талентовани редитељ Марко Јовичић. Невенин трећи пласман по квалитету извођења потврђује изузетан таленат и упорност коју је показала.

Велики допринос успеху Невене Стојановић имала је и њена васпитачица Александра Караџић, која је брижљиво и посвећено припремила младу ученицу за овај важан наступ. Својим стручним саветима и менторством, Александра је помогла Невени да се суочи са изазовима и постигне врхунске резултате.

Ова вест не само да је понос за школу и град Апатин, већ и потврда Невенине амбиције и талента.

Невенин успех сведочи да се упорност и труд исплати, и да сан може постати реалност.

Честитамо Невени Стојановић на овом великом успеху и желимо јој све најбоље у будућим изазовима и постигнућима!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *