АПАТИНСКЕ АТЛЕТИЧАРКЕ КЉАЈИЋ, БУБАЛО И ЗОРИЋ ОСТВАРИЛЕ ОДЛИЧНЕ РЕЗУЛТАТЕ У СОМБОРУ

APATIN SPORT VESTI

И поред кишног и хладног времена, апатински атлетичари постигли су запажене резултазе на данас одржаном 43. Сомборском полумаратону, који је привукао преко хиљаду учесника.

Поред главне трке, полумаратона од 21 километра, одржана је трка на 7 километара, штафета 3×7 километара и, по први пут, такмичење у нордијском ходању на стази дугој 7 километара. Поред тога, организоване су и посебне трке за предшколце и основце.

Представљајући Атлетски клуб Апатин, наши атлетичари су показали свој таленат освојивши висока признања. Завршивши трку са импресивним временом 1:36:51, Јасмина Кљаић је обезбедила друго место у укупном пласману за жене.

У категорији жена до 29 година, Марија Бубало је постигла одличан резултат са временом 0:30:56, а одмах за њом, у истој категорији, у трци на 7 километара, друго најбоље време наших атлетичарки- 0:34:18 остварила је млада нада апатинске атлетике, Нија Зорић.

Успешном наступу Апатинца допринели су Лана Чергић и Петар Бубало који су такође постигли одлична времена.

Сомборски полумаратон је проглашен за другу друга најбоља трка у Србији у категорији полумаратона/маратона, а ово признање истиче висок ниво организације, изазовну стазу и велик број учесника из Србије али и региона.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *