ВЕЧЕРАС У СОНТИ НОВОГОДИШЊИ ВАШАР! МАНИФЕСТАЦИЈА ЋЕ БИТИ ОДРЖАНА И У АПАТИНУ 30. И 31. ДЕЦЕМБРА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Туристичкa организацијa општине Апатин у сарадњи са удружењем грађана „Мој Апатин“ и ове године организује „Новогодишњи вашар“. За разлику од претходних, овогодишња манифестација ће трајати три дана а почиње данас, 26. децембра у Сонти.

На простору испред месне заједнице Сонта вечерас од 18 до 23 сата ће бити одржан богат културно-уметнички програм, у којем ће учествовати сонћанске мажореткиње Тамбурашки оркестар „Сонћански бисери“ и „Дино Дворник трибјут бенд“, а најмлађи ће моћи да погледају представу „Авантура храброг снешка“.

Према речима Владимира Симина из УГ „Мој Апатин“, за вечерашњи вашар у Сонти се пријавио велики број излагача који ће понудити своје производе.

-На 22 штанда излагачи ће продавати новогодишње декорације и украсе, слаткише, квалитетна пића и друго, па позивам све Сонћане да вечерас дођу и уживају у празничној атмосфери, поручио је Симин.

Након Сонте, „Новогодишњи вашар“ ће 30. и 31. децембра бити одржан и у Апатину, на Тргу Никола Тесла. У понедељак, 30. децембра програм ће почети у 18 часова отварањем продајне изложбе, од 20 сати публици ће се представити хор и млади солисти, док ће пола сата касније почети концерт бенда „Неозбиљни песимисти“ из Сомбора.

Последењег дана 2019. године програм на Тргу Никола Тесла ће почети од 11 часова и трајаће до касних поподневних сати. Апатински малишани ће од 11,30 часова имати прилику да погледају дечју представу „Немам времена за деда мраза“, док ће пола сата касније почети радионица за децу. У музичком делу програма који почиње у 12,30 часова наступиће ди-џејеви и бенд „Fish vibe“.

Током манифестације у Апатину, на Тргу Николе Тесле ће бити постављени штандови на којима ће излагачи понудити своје производе, а грађани ће бесплатно моћи да конзумирају топле напитке.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.