UTVRĐEN REDOSLED KANDIDATA NA GLASAČKOM LISTIĆU

APATIN POLITIKA VESTI

Kampanja za drugi krug pokrajinskih izbora završava se u četvrtak u ponoć. Na dopunskim izborima za izbor poslanika u Skupštinu AP Vojvodine, koji su održani 17. februara, nijedan od kandidata nije dobio većinu od ukupnog broja izašlih birača.

Opštinska izborna komisija utvrdila je redosled kandidata na glasačkom listiću koji će se pred biračima naći 3. marta. Redosled kandidata biće po azbučnom redu.

Apatin – izborna jedinica 3:

1. RASTOVIĆ DR DRAGAN, lekar specijalista, 49, Apatin, koga predlažu SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE (SPS), PARTIJA UJEDINjENIH PENZIONERA SRBIJE (PUPS), JEDINSTVENA SRBIJA (JS), SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA SRBIJE (SDP SRBIJE) – Kandidata SPS podražala je SNS, odnosno sve političke partije u republičkoj koaliciji i pokrajinskoj opoziciji, kao i novoformirani OO Jedinstvene Srbije u Apatinu i OO SRS.

2. URBANOVSKI DR BRUNO, lekar, 57, Apatin, koga predlaže “IZBOR ZA BOLjU VOJVODINU – BOJAN PAJTIĆ”.

Pokrajinska izborna komisija saopštila je da će danas u štampariji “Stilos” u Novom Sadu početi štampanje izbornog materijala za ponovljeno glasanje na dopunskim izborima za izbor poslanika u Skupštinu AP Vojvodine u izbornim jedinicama 3 Apatin, 17 Zrenjanin III i 49 Srbobran, koji će se održati 3. marta 2013. godine.

PIK je na sednici održanoj 22. februara 2013. godine donela Rešenje o utvrđivanju broja glasačkih listića i Rešenje o utvrđivanju broja kontrolnih listova za sprovođenje ponovljenog glasanja na dopunskim izborima u navedenim izbornim jedinicama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *