PROTEKLE NEDELJE TRI SAOBRAĆAJNE NESREĆE NA PODRUČJU APATINSKE OPŠTINE

APATIN HRONIKA VESTI

U toku prethodne nedelje na području Policijske uprave u Somboru evidentirano je 13 saobraćajnih nezgoda, 6 sa nastradalim osobama i 7 sa materijalnom štetom.

U saobraćajnim nezgodama 3 osobe su zadobile teške, a 8 osoba zadobilo je lake telesne povrede. Četiri osobe su zadržane zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Na području opštine Apatin evidentirane su 3 saobraćajne nezgode u kojima je 1 osoba zadobila teške i 3 osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana je jedna osoba.

Mnogo veći broj saobraćajnih nezgoda prošle nedelje evidentiran je na teritoriji grada Sombor. U 7 saobraćajnih nezgoda, 4 osobe zadobile su lake telesne povrede. Inače, jedna osoba je zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Odžaci protekle nedelje nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda, a u opštini Kula dogodile su se 3. U ovim saobraćajnim nezgodama 2 osobe su zadobile teške, a 1 osoba lake telesne povrede.Inače, dve osobe su zadržane zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Među uzrocima koji su doveli do saobraćajnih nezgoda, kako navode u Policijskoj upravi Sombor, i dalje su najbrojniji neprilagođena brzina kretanja i neustupanje prvenstva prolaza, kao i vožnja pod dejstvom alkohola.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *