USPEŠNO LETO ZA APATINSKE ATLETIČARE

APATIN OSTALI SPORTOVI SOMBOR SPORT SRBIJA SVET VESTI

Članovi atletskog kluba Apatin nastupili su na mnogobrojnim takmičenja tokom avgusta meseca i na najbolji način reprezentovali Opštinu Apatin i Atletski klub Apatin.
Na Prvenstvu Vojvodine za juniore i starije pionire koje je održano u Novom Sadu, drugo mesto zauzeli su Đuro Borbelj na 3.000 metara i Maleš Srđan u skoku u dalj kome je prvo mesto izmaklo za jedan cm. Na istom takmičenju u konkurenciji starijih juniora nastupila je i Sara Romoda koja u trci na 100 metara zauzela 6. mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi.
Na Prvenstvu Vojvodine za seniore koje je takođe održano u Novom Sadu, Đuro Borbelj zauzeo je 4. mesto u trci na 3.000 metara.
Na kvalifikacijama za Kup Srbije za juniore koje je održano prethodnog vikenda u Novom Sadu, Đuro Borbelj, takmičio se van konkurencije u trci na 3.000 metara i zauzeo 3. mesto, a na 5.000 metara se plasirao direktno u finale Kupa Srbije. Finale Kupa će biti održano u Kragujevcu 13. i 14. septembra 2014. godine.
Na atletskoj trci u Kuli koja je održana prethodnog petka apatinci su osvojili prvo, četvro i peto mesto, Damir Strojanov je bio prvoplasirani, Goran Vendlener četvrtoplasirani i Zoran Radičanin petoplasirani.
Na novosadskom keju prethodne srede održana je jubilarna 800. Novosadska liga na keju, gde je u trci na 5 kilometara Goran Vendlener osvojio drugo mesto, u trci na 2 km koja se održava u okviru lige učestvovao je i Bojović Aleksandar.
Na Paliću je održana memorijalna atletska trke Dren Mandić, na trci su nastupila tri člana Atletskog kluba Apatin. Najuspešniji je bio drugoplasirani Stojanov Damir, peto mesto osvojio je Tihamer Sirak dok je devetnaesto mesto osvojio Ajredin Ajeti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *