УГ „ПЛАВИ ТАЛАС“ УЧЕСТВОВАЛО НА “ТУРНИРУ ПРИЈАТЕЉСТВА”

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

На позив Друштва за спорт и рекреацију и Општине Котор Варош из Републике Српске, чланови апатинског Удружења грађана „Плави талас“ су протеклог викенда били учесници петог Међународног турнира ветерана у малом фудбалу под називом „Турниру пријатељства“, на којем је учествовало пет екипа из Републике Српске и три из Србије.

Према речима председника Удружења “Плави талас” Славка Јерковића, резултат није био примаран, већ је фокус посете био на стицању нових познанстава и продубљивање већ раније остварених пријатељстава.

-Размењена су искуства из рада Удружења, остварени контакти и предложени термини наредних сусрета Удружења, чији ће домаћини бити Удружења из Сокобање и Апатина. Посетили смо гроб прерано преминулог мајора Војске Републике Српске, Александра-Саше Петровића, који је био члан екипе фудбалских ветерана из Котор Вароши. Реализована је и заједничка мања еколошка акција на имању чувене траварке Љубице Марковић, добитнице многих признања на домаћим и међународним сајмовима, рекао је Јерковић.

Помоћ за одлазак на турнир пружила је Локална самоуправа, а чланови удружења „Плави талас“ су достојно промовисали општину Апатин.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *