УЧИТЕЉИЦА ДОБИЛА ОТКАЗ ЈЕР ЈЕ ДЕЦИ РЕКЛА ДА ДЕДА МРАЗ НЕ ПОСТОЈИ

SVET VESTI ZANIMLJIVOSTI

Учитељица из Њу Џерсија добила је отказ након што је целом разреду рекла да Деда Мраз не постоји, јер је тако изазвала ланчану реакцију плача код присутне деце.

Према изјавама деце која су присуствовала часу, учитељица није причала само о Деда Мразу, него је негирала постојање Зубић Виле и Ускршњег зеке.

Мајра Сансон-Абојун је мајка једне од девојчица из разреда и она тврди да је морала да теши своју ћерку сатима после наставе.

“Цела та ситуација ме јако повредила. Моја ћерка верује у Деда Мраза и воли Божић и све што празнично време доноси”, рекла је Мајра.

Друге мајке су одабрале Фејсбук као платформу на којој ће изнети своје мишљење.

“Рекла им је да Деда Мраз не постоји и да родитељи сами купе поклоне и стављају их испод дрвета. Чак их је убеђивала да ирваси не лете и да вилењаци не постоје. Али није стала само на томе, објаснила им је и да родитељи сами мењају зубе за новац испод њихових јастука. Одрасла особа је пробала да уништи њихов дечији дух и њихова дечија веровања”, написала је једна од мајки у свом статусу.

Директор основне школе се касније извинио родитељима у писму.

“И сам сам отац троје деце, знам како је ово осетљива тема. Надам се да ће ваша деца убрзо заборавити овај инцидент и наставити да уживају у празницима”, написао је.

Аутор: Klix.ba

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *