У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА УЧЕШЋЕ У КОНФЕРЕНЦИЈИ О ЖЕНСКОМ ИНОВАТИВНОМ ПРЕДУЗЕТНИШТВУ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Онлајн конференција о женском иновативном предузетништву под називом „Women’s innovation day” ће бити одржана 29. октобра 2020. године од 10:00 часова.

Конференција ће окупити предузетнице, представнице удружења и предузетничких асоцијација, незапослене жене са евиденције Националне службе за запошљавање заинтересоване да покрену сопствени посао, ИТ и маркетинг експерте и све остале који су заинтересовани за иновативне концепте и стратегије пословања.

Учесници овогодишње конференције ће на панел дискусијама и презентацијама говорити о иновативним решењима у пословању, посебно у време кризе изазване пандемијом вируса Цовид–19, као и о новим идејама за успешно пословање, примени нових технологија и канала комуникације и савременом маркетингу.

Циљеви конференције „Women’s Innovation day“ су промоција и популаризација иновација, посебно женског иновационог предузетништва, подизање свести привредних субјеката у Србији са акцентом на оне чији су власници жене, да препознају и прихвате иновације као основ савременог пословања, економско оснаживање и подстицање жена да се баве предузетништвом или да унапреде свој бизнис кроз иновативан концепт и нове идеје, као и допринос свеукупном развоју општина и градова и српске привреде.

Пројекат „Women’s innovation day“ жели да допринесе унапређењу родне равноправности жена у Србији кроз умрежавање предузетница и кроз размену искустава између успешних предузетница и оних које желе да покрену сопствени посао.

Конференцију организује Центар за транзицију и људска права „Спектар“ у сарадњи са Кабинетом министра за иновације и технолошки развој.

Више информација о конференцији као и о учесницима панел дискусије можете пронаћи на сајту Конференције, а информације се могу добити путем телегона 011/36-22-408 и 063/7327-300 и мејлом spektarcentar@gmail.com

Пријава за учешће на Конференцији може се извршити путем линка https://wid.digitalevents.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.