У ТОКУ ПОСЛЕДЊЕ ПРИПРЕМЕ ЗА “РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ” – АПАТИН ЋЕ НАРЕДНИХ ДАНА БИТИ ЦЕНТАР ДОБРЕ ЗАБАВЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Овогодишње, 58. по реду “Апатинске рибарске вечери” почињу сутра и трајаће до недеље, 10. јула 2022. године. Туристичка организација Апатин је уз подршку локалне самоуправе и ове године припремила богат културноуметнички, спортски, забавни и музички програм, који ће по традицији увеличати највећа имена са естраде, а тренутно се обављају последње припреме за почетак манифестације. На тргу “Никола Тесла” је у току постављање разгласа, штандова за продају пића, ложишних места за кување паприкаша и другог неопходног мобилијара, док су на главној улици монтиране тезге за продају сувенира, производа старих заната, итд.

На паркингу код Апатинске пиваре (на Тргу Ослобођења) биће постављен „FOOD CORNER“, где ће посетиоци моћи да купе и конзумирају рибље специјалитете уз музику по избору Дуа “Миле & Дуле”.

Сутрашњи програм “Апатинских рибарских вечери” ће почети вожњом бродићем “Апатинка” до “Великог лимана”. Полазак је у 17 часова са апатинске “Марине”, цена вожње је 400 динара а заинтересовани се могу пријавити путем телефона на број 025/515-00-68. На стадиону ОФК “Младост” сутра у 18 часова ће почети фудбалска утакмица “Меморијал Владимир Баћанов”, а у исто време у цркви “Узнесење Маријино” концерт ће одржати Градски хор “Јединство” и гостујући хор из Сенте. Дефиле мажореткиња и дувачког оркестра са наступом на тргу “Николе Тесле” ће почети у 19,30 часова, а од 20 часова на централну бину ће изаћи КУД “Царза”. У исто време ће стартовати и квалификационо такмичење у кувању рибљег паприкаша за “Златни котлић Апатина”, а куваре из Апатина и друге госте ће забављати Група “Магија”.

Након поздравне речи председнице општине Апатин, Дубравке Кораћ, која ће отворити овогодишње “Рибарске вечери” и великог ватромета, сутра у 22,30 часова ће почети концерт фолк звезде, Халида Бешлића.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *