У СУБОТУ АКЦИЈА ЧИШЋЕЊА ПОЛУОСТРВА КОД “ПЛАВЕ РУЖЕ”

APATIN DRUŠTVO VESTI

Туристичка организација Апатин у сарадњи са Јавним предузећем “Војводинашуме”, Шумском управом Апатин и Јавним комуналним предузећем “Наш дом” организује акцију уређења полуострва код “Плаве руже”. Ова еколшка акција ће бити одржана у суботу, 17. октобра 2020. године од 10 часова, а Немања Јовић директор Туристиче организације Апатин је позвао Апатинце да дођу и помогну да се ова локација очисти од смећа које је остало након летње сезоне.

-Следеће недеље ће почети санитарна сеча на полуострву, па смо забог тога одлучили да организујемо акцију како би уредили ово место где наши суграђани током лета воле да проводе време. Обезбедили смо опрему и џакове за прикупљање отпада, као и превоз за смеће које сакупимо. На грађанима је само да дођу и помогну да урадимо све што тренутно можемо, како би се полуострво у будућности користило на бројне позитивне начине, поручио је Јовић.

Он је напоменуо да ће акцију чишћења полуострва подржати и Удружење кампера из Апатина, чији су чланови због санитарне сече са ове локације већ уклонили своје објекте.

-Надам се да ће ова акција симболично означити један нови почетак у опхођењу према овом драгуљу и туристичком потенцијалу који Апатин има и ка његовом квалитетном коришћењу, закључио је Немања Јовић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *