U PONEDELJAK U PODNE SEDNICA SAVETA MESNE ZAJEDNICE APATIN

APATIN DRUŠTVO EKONOMIJA POLITIKA SOMBOR SRBIJA VESTI VOJVODINA

Dvanaesta  po redu sednica Saveta apatinske Mesne zajednice održaće se u ponedeljak, 29. decembra, u prostorijama Mesne zajednice, a početak je zakazan za 12 sati.

Na dnevnom redu od ukupno osam tačaka, članovi saveta će razmatrati informaciju o toku izvođenja radova na zameni azbestnocementnih cevi na distributivnoj mreži vodovoda u Apatinu, razmatraće se ugovor Mesne Zajednice sa “Elektrodistribucijom Sombor i obaveze koje proističu iz tog ugovora.Pred savetom će se ponovo naći zahtev stonoteniskog kluba “Apatin” , za prenos sredstava radi nabavke podne obloge i renoviranja sale.Savet je na prošloj sednici odlučio da ovom klubu prenese tražena sredstva tek nakon provere činjeničnog stanja koje je trebala utvrditi stručna komisija koju je savet ovlastio da sačini zapisnik i njime  izvesti članove saveta.

Na sednici će biti izneta informacija o pregledu prispelih , odobrenih i odbijenih zahteva građana Mesne zajednice Apatin, za snošenje troškova lečenja građana u duhu Odluke lekarske komisije i Saveta Mesne zajednice, a razmotriće se i razni zahtevi udruženja i građana.

Dnevni red, 12 sednica saveta mesne zajednice Apatin,2014