ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA KAJAK KLUBA PANONIJA

APATIN DRUŠTVO OSTALI SPORTOVI SOMBOR SPORT SRBIJA VESTI

U prostorijama Veća saveza samostalnih sindikata opštine Apatin danas je održana godišnja sednica Skupštine Kajak kluba Panonija.
Pored razmatranja i usvajanja izveštaja o radu u ovoj sezoni i plana rada za narednu godinu, izabrani su članovi radnog predsedništva, verifikacione i izborne komisije i ostalih tela skupštine kluba .
Na skupštini su uručena mnogobrojna prizanja i zahvalnice prijateljima ovog kluba ali sportistima koji su ostvarili zapažene rezultate na brojnim domaćih i međunarodnim takmičenjima.Za najbolje takmičare u sezoni 2014 koji su pojedinačno ostvarili najbolje rezultate ili pridoneli ukupnom plasmanu kluba proglašeni su :Njari Andrej, Belić Bogdan, Jošt Ksenija, Njari Daniel, Barat Blanka, Jošt Gabrijela i Đurađ Manojlović.

Najbolji rezultat kluba je postigla Jošt Ksenija koja je osvojila zlatnu medalju na regati Olimpijskih nada u Pještanima u Slovačkoj i izborila se za mesto u reprezentaciji Srbije u juniorskoj kategoriji.
Klub je u 2014 godini organizovao školu kajaka i tradicionalnu trku čamaca dvojaca u okviru “Apatinskih ribarskih večeri” gde su članovi “Panonije” Daniel Njari i Bogdan Belić osvojili prvo mesto.

Nakon formalnog dela, za članove skupštine, takmičare i prijatelje kluba organizovan je koktel na kojem su najmlađim takmičarima podeljeni slatkiši i pokloni.

Godišnja skupština kajak kluba Panonija, 2014, decembar