U NEDELJU MEĐUNARODNA TRKA ZAPREGA PASA

APATIN DRUŠTVO VESTI

Sleddog Sport Klub u saradnji sa KD „Panonija“ Apatin organizuje u nedelju 5. oktobra u našem gradu međunarodnu trku zaprega pasa.

Trka će biti održana u zalivУ kod restorana Plava Ruža sa početkom u 11 sati. Otvaranje stakeouta je u 9 sati, a prijave koje su besplatne za članove kluba a za ostale iznose 300 dinara, primaju se od 10 sati, ističu organizatori.

Staza će biti dužine oko 3,5 km za sve kategorije, a podela nagrada i objava rezultata biće održana oko 14 sati.

Prema rečima organizatora, svi psi koji učestvuju moraju biti uredno vakcinisani protiv psećih bolesti i besnila (poneti veterinarsku ispravu – pasoš na uvid), moraju biti uredno čipovani, moraju biti očišćeni od crevnih i kožnih parazita i sve vreme moraju biti vezani i na povodcu. Nikakvi slobodni i pušteni psi neće biti tolerisani, kažu organizatori i dodaju da svi posetioci i učesnici moraju biti upozoreni na agresivne i nestabilne pse.

– Svako je odgovoran za svoje đubre i pravilo je da ga ne sme biti nakon našeg odlaska iz šume. Za potrebe bezbednosti takmičara svako može sebi obezbediti šlem ili štitnike, ali to neije obavezno ističu organizatori.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem maila sleddogsportclub@gmail.com.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.