У КЛИНИЧКОМ ЦЕНТРУ ВОЈВОДИНЕ 107 ОБОЛЕЛИХ

APATIN SOMBOR VESTI

Више од 260 становника Војводине оболело је од вируса Цовид-19, што је 70 више у односу на прошли петак, када су саопштени последњи подаци.

Од тог броја највише оболелих се налази на лечењу у Kлиничком центру Војводине, њих 107, и они су смештени на Инфективној клиници и Kлиници за ортопедију. Од ових пацијената троје се налазе на респиратору.

Покрајински секретар за здравство Зоран Гојковић рекао је за РТС да је до понедељка у 19 часова на Новосадском сајму примљено 39 грађана, али није прецизирао да ли су то све Новосађани или их има и из других места, јер је предвиђено да у овом простору буду смештени и грађани из других војвођанских насеља.

Претходно је из Градског штаба за ванредне ситуације саопштено да је део грађана који су заражени и који су били у изолацији преко кол центра обавештено да ће их Хитна помоћ пребацити на Новосадски сајам.

Додајмо и да је према подацима Kризног штаба Владе Србије у Новом Саду од вируса корона оболело 86 грађана, што је за 30 оболелих више него у петак када је било 55 заражених. Према доступним подацима, део Новосађана се налази на лечењу у Kличничком центру Војводине, а део је у изолацији и вероватно сада већ и на Новосадском сајму.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.