У АПАТИНУ КРЕЋЕ ПОДЕЛА ДЕЗИНФЕКЦИОНОГ СРЕДСТВА ПРЕДУЗЕЋИМА И КОЛЕКТИВНОМ СТАНОВАЊУ

APATIN EKONOMIJA SOMBOR VESTI

Општински штаба за ванредне ситуације, данас је донео нове мере у циљу борбе против ширења корона вируса. Реч је превентивној акцији поделе дезинфекционог средства на бази хлора свим правним лицима и предузетницима на територији општине Апатин. Грађане је о овој одлуци испред штаба за ванредне ситуације известио директор ЈКП „Наш дом“ Апатин Небојша Смиљанић

-Обавештавају се сва правна лица и предузетници са територије општине Апатин, који своје пословање обављају и за време ванредног стања и који имају потребу за дезинфиковањем просторија у којима обављају своју делатност, да се јаве на телефонски број 025/772-415 од 8 до 12 часова како би оставили своје податке и потом благовремено били обавештени о термину и начину преузимања дезинфекционог средства. Количине добијених средстава за дезинфекцију ће зависити од делатности и броја запослених у привредном субјекту – рекао је Смиљанић.

Он је позвао професионалне управнике стамбених заједница и председнике кућних савета да се јаве ЈКП како би преузели дезинфекциона средства за одржавање улаза.

-Позивају се сви управници стамбених заједница (управници зграда, председници кућних савета…) да се јаве такође од 8 до 12 часова на број телефона 025/772-415 и оставе податке на основу којих ће добити распоред и информације о начину и термину преузимању средства за дезинфекцију стамбених заједница. Овим се подразумева да сваки улаз у стамбеној заједници добије фовољну количину средства за дезинфекцију – изјавио је директор ЈКП „Наш дом“ Апатин.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.