ЈКП „НАШ ДОМ“ СУТРА ПОЧИЊЕ ПОДЕЛУ СРЕДСТВА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈУ

APATIN DRUŠTVO VESTI

У циљу појачавања мера против сузбијања вируса корона и појачавања мера дезинфекције, Јавно комунално предузеће „Наш дом“ Апатин ће од сутра, 25. марта 2020. године почети са поделом дезинфекционог средства на бази хлора. Према речима директора апатинског Комуналног предузећа Небојше Смиљанића, средство за дезинфекцију ће добити правна лица али и стамбене заједнице у нашој општини.

-Правна лица и предузетници који своју делатност обављају на територији општине Апатин и који раде током ванредног стања, a имају потребу за дезинфиковањем својих просторија могу се јавити путем телефона 025/772-415 од 8 до 12 часова како би оставили своје податке и потом били обавештени о начину и термину преузимања дезинфекционог средства, рекао је Смиљанић. Он је нагласио да ће правно лице у зависности од делатности којом се бави и броја запослених лица добити адекватну количину средства за дезинфекцију.

Када су у питању стамбене заједнице, управници зграда или председници кућних савета ће позивом на број 025/772-415 добити термин када могу да преузму дезинфекционо средство. Како је најавио директор ЈКП „Наш дом“, сваки улаз у зграду ће добити довољне количине хлора и станари ће моћи да дезинфикују ходнике и прилазе објектима у којима станују.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.