U APATINSKOM POZORIŠTU 17.OKTOBRA PREDSTAVA “ČUDNA ŠUMA”

APATIN KULTURA VESTI

Predstava za decu “Čudna šuma” biće igrana u apatinskom pozorištu u utorak 17. oktobra sa početkom u 12 sati. Ova predstava je topla, zabavna, raspevana bajka koju će deca obožavati. Čudna šuma je oaza puna ljubavi i sreće. Međutim, pod uticajem sveopšte trke i jurnjave za poslom, parama i kako niko više nema vremena za druženje, pesmu i ljubav, šuma počinje da se suši. Vazduha je sve manje, a đubreta sve više. Stavljeni pred veliki izazov da sačuvaju šumu i prijateljstvo i da se izleče od virusa telefonitisa, naši junaci postaju super heroji.

Glavna poruka ove predstave je da moramo sačuvati prirodu oko nas. Kada bi svako zasadio po jedno drvo, zalio cvet i pokupio đubre svet bi bio mnogo lepše mesto. Takođe, ova predstava nosi poruku da su ljubav, prijateljstvo i radost moćni pokretači životne energije i da ih takođe treba čuvati i negovati.

Predstava je namenjena deci uzrasta od 2 do 7 godina. Za predstavu su napisani autorski songovi, a igraju profesionalni glumci. Režija: Sandra Janković.

Cena predstave je 150 dinara.