KO RADI, A KO NE U VREME VASKRŠNJIH PRAZNIKA

APATIN IZBOR IZ ŠTAMPE VESTI

Tokom uskršnjih praznika Opštinska uprava neće raditi od 6. do 9. aprila 2018. godine, u istom periodu deca iz vrtića Pčelica, učenici osnovnih i srednjih škola boraviće na prolećnom raspustu. Javno komunalno preduzeće Naš dom redovno će odvoziti smeće u svim mestima opštine Apatin. Šalteri Pošte u Apatinu biće zatvoreni takođe od 6. do 9. aprila 2018. godine, kao i šalteri u banka Intezi i Vojvođanskoj banci.

Dom zdravlja u Apatinu neće raditi uoči Vaskrsa, ali će hitna služba i dežurni lekar raditi redovno. Gradska apoteka u nedelju 8. neće raditi a u petak, subotu i ponedeljak radi skraćeno od 8 do 16 sati. Apoteka Zlatni Lav neće raditi na Vaskrs i u ponedeljak. Laboratorija Medlab u petak radi do 11 sati, a od subote do ponedeljka neće raditi. Pekare David neće raditi samo u nedelju na Vaskrs.

Idea neće raditi samo u nedelju 8. aprila dok će ostalim danima raditi redovno radno vreme. Njihove kolege iz Maxija u petak rade skraćeno do 18 sati, u subotu 7. aprila redovno radno vreme, a neradna će biti samo nedelja. Univerexport neće raditi samo na dan Uskrsa, 8. april 2018. godine, a ostalim danima praznika radiće redovno radno vreme.

Apatinski potrčko neće raditi samo u nedelju 8. aprila, a svim drugim danima radiće redovno radno vreme. Za sve njihove usluge možete ih kontaktirati na 066/00-51-51