“ТЕРЕКВЕШ” ПОРАЖЕН У ПРВОЈ ПРИПРЕМНОЈ УТАКМИЦИ ЗА НАСТАВАК СЕЗОНЕ

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Фудбалери “Тереквеша” су у тренажном процесу, а припремни период за пролећни део Међуопштинске лиге први разред се одвија на стадиону у Свилојеву и у апатинској спортској хали. Свилојевчани су презимили на десетој позицији табеле са 12 освојених бодова, и тренутно имају шест бодова предности у односу на тринаестопласирани “Раднички” из Сомбора и седам бодова више од последњепласиране “Телечке”, клубова који су у зони испадања. Према речима људи који воде “Тереквеш”, циљ је да екипа у наставак првенства уђе што спремнија и уигранија, како би клуб остао у овој лиги, а до почетка пролећног дела сезоне у плану је да црвено-бели одиграју и неколико припремних утакмица.

Екипа из Свилојева је први контролни меч одиграла у недељу, 19. фебруара, а противник је био ОФК “Оџаци”, екипа која наступа у истом рангу такмичења као и Свилојевчани и има само бод више од њих. “Тереквеш” је утакмицу у Оџацима играо у доста измењеном саставу, без неколико стандардних првотимаца и уз много кадровских проблема. Утакмицу за екипу из свилојева су почели: Ћопић, Вујановић, Љубојевић, Вучић, Басарић, Вранчић, Ковачић, Петровић, Масловара, Бојић, Рапаић. Шансу са клупе су добили Н. Бачић, Л. Бачић, Гол, Вулић, Јањић, и Николић. Домаћи су славили голом Марјановића, који је постигнут у првом делу игре.

Наредну припремну утакмицу “Тереквеш” ће одиграти против сомборског “ПИК-а”, који се налази у најнижем рангу такмичења.

Према већ устаљеној пракси, Фудбалски клуб “Тереквеш” је са почетком Нове године кренуо у акцију прикупљања чланарина за предстојећу годину, као помоћ клубу. Цена чланарине је остала иста као и претходних година и износи 1.000 динара.

Из клуба кажу да ће финансијска средства прикупљена од чланарина превасходно бити трошена на куповину спортске опреме, опремање просторија клуба техничким уређајима и средствима за одржавање просторија и терена, ради бољег функционисања клуба и бољих услова за тренирање.

“Као једини спортски колектив у Свилојеву боримо се да истрајемо, будемо препознатљиви, подржимо младе нараштаје и отворимо им пут за спортско одрастање. Учествуј и буди део колектива”, кажу из Управног одбора ФК “Тереквеш” Свилојево.

Сви који желе да уплате чланарину и на тај начин помогну рад Фудбалског клуба “Тереквеш”, неопходне податке могу пронаћи у уплатници коју објављујемо.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *