АПАТИНСКИ ЦРВЕНИ КРСТ ДОБИО ВОЗИЛО ЗА ЛАКШЕ СПРОВОЂЕЊЕ СВОЈИХ АКТИВНОСТИ

APATIN DRUŠTVO VESTI

У Хали „Мастер“ на Новосадском сајму јуче, 20. фебруара je одржана церемонија уручивања кључева 22 половна возила марке “Шкода Фабиа”, представницима организација Црвеног крста са територије Аутономне покрајине Војводине.

Средства за набавку аутомобила обезбеђена су из донације Црвеног крста Горње Аустрије, уз подршку Владе Војводине и Општине Стара Пазова, а кључеве крајњим корисницима су предали председник и Црвеног крста Војводине, Дејан Укропина и секретар ове организације, Бошко Mитрашиновић.

Испред Црвеног крста Апатин уговор о преузимању возила је потписао Владан Караџић, вршилац дужности секретара Црвеног крста Апатин, који је за Радио “Дунав” рекао да ће овај вредан поклон сигурно унапредити рад ове организације.

-Преузели смо аутомобил и овим путем се захваљујемо Црвеном крсту Војводине на лепом гесту и поклону, који ће служити за потребе организације и спровођење програмских активности. Ново возило ће нам доста олакшати обављање појединих обавеза, а колико су нам овакве ствари битне за функционисање видело се током пандемије вируса “Ковид-19” када смо заједно са нашим волонтерима били на услузи свим Апатинцима, а посебно оним најстаријим. Примопредаји овог вредног поклона за нашу организацију испред Црвеног крста Апатин су присуствовали и председник Горан Чегар, секретар организације Тијана Томашевић и Вања Каурин, стручни сарадник апатинског Црвеног крста, закључио је Караџић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *