УСПЕШНО РЕАЛИЗОВАНА ЈОШ ЈЕДНА АКТИВНОСТ У АПАТИНСКОМ ГЕРОНТОЛОШКОМ КЛУБУ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Трудећи се да организује што разноврсније садржаје, а у складу са интересовањима и жељама својих чланова, Геронтолошки клуб у Апатину реализовао је још једну у низу активности. Овога пута организован је ,,караоке партy”, а присутни су још једном доказали да се и у старијој животној доби може и те како забавити.

-Захваљујући нашем драгом пријатељу, наставнику музичке културе, Јосипу Чапоу, данас смо у Клубу успешно реализовали још једно лепо дружење. Караоке су веома популарне међу младима, а наши чланови, иако старије животне доби, показали су завидно умеће, како у певању, тако и у вештини стварања сјајне атмосфере. Осим што смо се лепо провели, одабрали смо најбоље вокалне извођаче, а сви учесници су награђени симболичним поклонима, кажу из апатинског Геронтолошког клуба.

Клуб за стара и одрасла лица у Апатину ради при Дому за старе, али као посебна јединица, са улазом из Загребачке улице. Осим свакодневних активности, Клуб редовно организује различите радионице, предавања и слично, а поред наведеног, у Клубу се чланови могу користити бесплатним интернетом, прочитати дневну штампу, или се просто дружити уз чај или кафу. Чланство у Клуб потпуно је бесплатно, а позив за нове чланове увек је отворен.


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *