СУТРА У БИСКОПУ: „ГРИНЧ“, „БАМБЛБИ“ И „АКВАМЕН“ У 3Д ПРОЈЕКЦИЈИ

APATIN KULTURA VESTI

У четвртак 27. децембра у апатинском биоскопу заказане су три пројекције у 3Д технологији, а организатори су изабрали за свакога по нешто.

Програм почиње у 16 сати кад ће бити емитован анимирани филм „Гринч“. То је прича о необичном мрзовољном цинику који сваке године покушава да украде Божић од људи, али се до краја овог филма његово срце мења захваљујући необузданом духу једне мале девојчице.

Два сата касније од 18 можете да погледате филм „Бамблби“. Током бекства, године 1987. Бамблби проналази уточиште на отпаду у малом граду поред океана, у Калифорнији. Чарли која тек што ће напунити 18 година и која тражи своје место под звездама, открива Бамблбија, у ранама и ожиљцима од битке. Када Чарли оживи Бамблбија, схватиће да ово није обична, жута Фолксваген буба.

За љубитеље супер хероја од 20 сати биће емитован „Аквамен“. Аквамен открива причу у којој млади Артур Кари сазнаје да је наследник трона подводног краљевства Атлантиде у које се мора вратити и спасити свој народ. Уз Џејсона Момоу у улози краља мора, у филму се појављује још велики број фантастичних глумаца.

Цена за сваку од пројекција је 250 динара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.