“STRAH OD APLAUZA” SINOĆ ODUŠEVIO APATINCE

APATIN KULTURA VESTI

Sinoć, sa početkom od 20 sati, apatinska publika je imala priliku da odgleda predstavu  “Strah od aplauza”, glumaca apatinskog Opštinskog kulturnog centra, a u režiji Dušana Gladića,  koja je premijerno prikazana u Velikoj Sali Doma kulture Apatin.Strah od aplauza , premijeraOdličan tekst, režija, gluma, predstava za koju se konkretno i ne može reći da li je drama sa elementima komedije ili komedija sa elementima drame. “Strah od aplauza” je tih šezdesetak minuta koliko predstava traje, držao apatinskoj publici pažnju neprestano. Starija glumačka ekipa je bila brilijantna, ali ni mladi glumci nisu zaostajali za svojim kolegama.

Uloge tumačili: Dušan Gladić, Tatjana Šakić-Kršić, Dejan Stanivuković, Sandra Bojanić, Dragan Šijan, Ivana Čivčija, Sara Jošić, Jovana Grubor.

Prepuna sala, publika doslovno živi uloge apatinskih glumaca za vreme predstave. Smeje se sa njima, pažljivo prati svaku reč, pokret, izraz lica. “Strah od aplauza” je očigledno pobrao sve simpatije gledalaca.  I iznenadio one koji su navikli da vide glumce apatinskog Kulturnog centra isključivo u komedijama.Strah od aplauza , premijera