“СТОРКИМЕС” ПРОИЗВОДИ ПО СУПЕР ЦЕНАМА ОВЕ НЕДЕЉЕ У “Plus Cash&Carry” МАРКЕТУ У КУЛИ

EKONOMIJA VESTI ZAPADNOBAČKI OKRUG

Стигла је нова “Plus Cash&Carry” понуда и донела супер цене! Посетите “Plus Cash&Carry” у Кули сваког дана од 07 до 22 сата и уживајте у куповини са 5 звездица!

Из овонедељне понуде “Plus Cash&Carry” за вас издваја “Сторкимес” производе по ценама које не смете да пропустите. Килограм свињског бута без костију ове недеље платите само 689,99 динара, док ћете за килограм Сторкимес крменадле издвојити 589,99 динара. Такође, немојте да пропустите ни димљену тиролску плећку по цени од 749,99 динара по килограму. Из “Сторкимеса” нам стижу и алпска кобасица по цени од 409,99 динара по килограму, пизза шунка коју ћете платити 499,99 динара по килограму, као и суви врат у вакуум паковању, килограм за 1.369,99 динара.

Ове недеље немојте да пропустите ни купус у главици за 29,99 динара по килограму, сок “Алпелла” од 2 литра по цени од 79,99 динара, као и Подравкину “Вегету” чија је цена 229,99 динара за 400 грама.
Подсећамо вас да “Plus Cash&Carry” сваког дана има изузетну понуду свежег меса, готових јела, хлеба и пецива, воћа и поврћа и производа из посластичарнице и рибарнице и све то по невероватним ценама!

У овонедељној понуди се налази још много сјајних производа и можете их пронаћи у актуелном лифлету:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *